Kastriot Jashari och Jetmir Shehi målgörare när Lojal förloradeKastriot Jashari och Jetmir Shehi målgörare när Lojal förlorade

IFK Tuna vann hemma mot HultsfredIFK Tuna vann hemma mot Hultsfred
11 maj 2024 18:57
Fotboll

Kastriot Jashari gjorde avgörande målet för Lojal mot Stjärnan

Kastriot Jashari gjorde avgörande målet för Lojal mot StjärnanKastriot Jashari gjorde avgörande målet för Lojal mot Stjärnan
10 maj 2024 21:14
Fotboll

Hjorted/Totebo kryssade hemma mot Ariel

Hjorted/Totebo kryssade hemma mot ArielHjorted/Totebo kryssade hemma mot Ariel
Fotboll

Anton Carlssons mål räckte inte när IFK Tuna föll mot Fågelfors

Anton Carlssons mål räckte inte när IFK Tuna föll mot FågelforsAnton Carlssons mål räckte inte när IFK Tuna föll mot Fågelfors

Tuff match slutade med förlust för Hultsfred mot Stjärnan

Tuff match slutade med förlust för Hultsfred mot StjärnanTuff match slutade med förlust för Hultsfred mot Stjärnan
4 maj 2024 18:20
Fotboll

Förlust mot IFK Västervik för Lojal

Förlust mot IFK Västervik för LojalFörlust mot IFK Västervik för Lojal
3 maj 2024 21:08
Fotboll

Kvittering i 88:e minuten av Lundin när IFK Tuna räddade poäng mot Hjorted/Totebo

Kvittering i 88:e minuten av Lundin när IFK Tuna räddade poäng mot Hjorted/ToteboKvittering i 88:e minuten av Lundin när IFK Tuna räddade poäng mot Hjorted/Totebo
3 maj 2024 20:56
Fotboll

Hannes Stefansson målskytt när Södra Vi föll

Hannes Stefansson målskytt när Södra Vi föllHannes Stefansson målskytt när Södra Vi föll
27 april 2024 18:12
Fotboll

Storförlust för Södra Vi - 0-5 mot Fågelfors

Storförlust för Södra Vi - 0-5 mot FågelforsStorförlust för Södra Vi - 0-5 mot Fågelfors
26 april 2024 20:52
Fotboll

Kristoffer Oskarsson matchhjälte när HM IS sänkte IFK Tuna

Kristoffer Oskarsson matchhjälte när HM IS sänkte IFK TunaKristoffer Oskarsson matchhjälte när HM IS sänkte IFK Tuna
Fotboll

Dzenan Hrnic målskytt när Lojal sänkte Djursdala

Dzenan Hrnic målskytt när Lojal sänkte DjursdalaDzenan Hrnic målskytt när Lojal sänkte Djursdala
26 april 2024 20:46
Fotboll

Seger för Hjorted/Totebo mot Tjust efter stark andra halvlek

Seger för Hjorted/Totebo mot Tjust efter stark andra halvlekSeger för Hjorted/Totebo mot Tjust efter stark andra halvlek
25 april 2024 21:15
Fotboll

Yassin Jalil Kader het när Hultsfred vann

19 april 2024 21:00
Fotboll

HM IS utklassat av Tjust borta - med 2-7

HM IS utklassat av Tjust borta - med 2-7HM IS utklassat av Tjust borta - med 2-7
19 april 2024 20:31
Fotboll

Ville Grönwall och Simon Sandholm fixade Hjorted/Totebos vändning

Ville Grönwall och Simon Sandholm fixade Hjorted/Totebos vändningVille Grönwall och Simon Sandholm fixade Hjorted/Totebos vändning
14 april 2024 17:55
Fotboll

Simon Sandholm fixade segern för Hjorted/Totebo

Simon Sandholm fixade segern för Hjorted/ToteboSimon Sandholm fixade segern för Hjorted/Totebo