BETYG: Här är spelarna som utmärkte sig när VH vann

Vimmerby Hockey tog en förlösande seger hemma mot Troja/Ljungby. Efter en snudd på prickfri försvarsinsats lyckades VH bryta trenden och vinna med 2–0.

Vimmerby mötte Troja hemma.

Ishockey2022-11-09 21:10

4 poäng: Robin Christoffersson.

Kommentar: Stod för en helgjuten insats i målet med flera avgörande räddningar. Höll nollan och ordnade den där efterlängtade segern.

3 poäng: William Alftberg.

Kommentar: Var i vanlig ordning en gigant i försvarsspelet. Är inte blyg på att ta egna initiativ framåt heller. Riktigt vass.

2 poäng: Eddie Levin:

Kommentar: Var en av VH:s piggaste spelare hela matchen och fick kröna insatsen med sitt förlösande 2-0 minuterna från slutet. Levins första mål för säsongen kom lägligt.

1 poäng: Adam Lindblad.

Kommentar: Den unga VH-backen tog för sig riktigt bra. Stabil i defensiven och hade dessutom ett jätteläge att göra mål i första perioden.