Seger för Lojal mot Virserum

Lojal vann bortamatchen mot Virserum på torsdagen.

Virserums SGF förlorade mot SK Lojal

Fotboll2022-08-25 20:30

Detta trots att Virserum knappade in på Lojals halvtidsledning, 2-0, efter en uppryckning i andra halvlek. Matchen i division 6 Vimmerby herr slutade 3-2 till Lojal.

Lojals tränare Filip Ingemarsson:

- Vi blev bekväma och slarvade lite för mycket. Sen har vi tur och får in 3-2 i slutet.

Eron Ajdini blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål efter 81 minuter.

Lojal startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Gzim Gelici slog till, redan i sjätte minuten.

Laget gjorde också 0-2 strax före halvtidsvilan, genom Jetmir Shehi. Direkt efter pausen gjorde Jonathan Sahlström mål och reducerade åt Virserum.

I 75:e minuten kvitterade Abdullah Al Hariri för Virserum.

Men med nio minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Eron Ajdini. 2-3-målet blev matchens sista.

Virserum har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Lojal har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Virserums femte uddamålsförlust den här säsongen.

För Lojal gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Virserum är på nionde och sista plats.

I nästa omgång har Virserum Överum hemma på Virumsvallen, söndag 11 september 12.00. Lojal spelar hemma mot Överum söndag 4 september 12.00.