Hjorted/Totebo slog Virserum på bortaplan

Hjorted/Totebo vann mötet i division 6 Vimmerby herr i fotboll på bortaplan mot Virserum, med 5-3 (2-2).

Virserums SGF förlorade mot Hjorted/Totebo

Fotboll2022-06-23 21:13

Virserum började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara fem minuter slog Marcus Andersson till.

Laget ökade ledningen till 2-0 i 21:a minuten, genom Tigran Martirosyan.

I 23:e minuten nätade Tom Nilsson, och reducerade åt Hjorted/Totebo.

Hjorted/Totebo kvitterade också till 2-2 strax före halvtidsvilan, genom Pontus Petersson. Direkt efter pausen slog Jacob Johansson till och gav Hjorted/Totebo ledningen.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Fred Nahayo träff och kvitterade för Virserum.

I 65:e minuten nätade Nicklas Helgesson, och gav Hjorted/Totebo ledningen.

Och med sju minuter kvar att spela ökade Hjorted/Totebo ledningen genom William Sieling Gasnier. 3-5-målet blev matchens sista.

Virserum har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Hjorted/Totebo har tre vinster och två oavgjorda.

I tabellen innebär det här att Hjorted/Totebo nu ligger på fjärde plats. Virserum är på nionde och sista plats.

I nästa match, torsdag 30 juni 19.00, har Virserum Frödinge-Brantestad borta på Lundavallen, medan Hjorted/Totebo spelar hemma mot Hebe.