Exklusiv e-tidning till alla prenumeranter

Här kommer en spännande nyhet för dig som saknar papperstidningen på torsdag: vi satsar på en exklusiv utgåva av e-tidningen.

Röd dag på torsdag innebär att papperstidningen inte delas ut. Men! Då hittar du en redigerad e-tidning i appen, fylld med dina lokala nyheter från Vimmerby och Hultsfred.

Röd dag på torsdag innebär att papperstidningen inte delas ut. Men! Då hittar du en redigerad e-tidning i appen, fylld med dina lokala nyheter från Vimmerby och Hultsfred.

Foto: Jenn Hultberg

Krönika2024-05-07 04:00
Det här är en krönika. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Det finns i dag många sätt att ta del av dina lokala nyheter från Vimmerby Tidning – sajten och appen som lever dygnet runt, den klassiska papperstidningen och den allt mer populära e-tidningen. I e-tidningen kan du som läsare få en redigerad tidning fast digitalt, maxad med nyheter från Vimmerby, Hultsfred och den lokala sporten bland annat.

Sedan den 1 mars har Vimmerby Tidning som de flesta vet gått ner till tre dagars utgivning per vecka och kommer ut tisdag, torsdag och lördag. För att du som prenumerant av papperstidningen inte ska missa några nyheter när det infaller röda dagar, har vi nu valt att satsa på en matig e-tidning även dessa dagar. Det sker med start nu på torsdag och Kristi Himmelsfärdsdag.

I tisdagens tidning får du som läsare tv-tablåer för torsdag och fredag, samt korsord som skulle gått i torsdagens tidning.

För att komma till e-tidningen kan du klicka in dig på etidning.vimmerbytidning.se/ eller gå in där du brukar ladda ner appar och sök på "Vimmerby Tidning".

Nästa datum som är röd dag och infaller samtidigt som Vimmerby Tidning normalt brukar delas ut, är nationaldagen den 6 juni. Även då säkrar vi upp med en e-tidning med lokala nyheter från Vimmerby och Hultsfred. Även midsommardagen den 22 juni kommer vi publicera en e-tidning fast att inte papperstidningen delas ut.

Hoppas att ni alla får en härlig ledighet den 9 maj och kanske till och med kan njuta av en riktig långhelg, utan att missa några viktiga nyheter!