Veckans elva: De här spelarna har varit bäst

Det här är en av årets sista fotbollselvor. Kolla här vilka vi tyckte var mest framträdande.

BK Boston har en spelare med i veckans elva.

BK Boston har en spelare med i veckans elva.

Foto: Torbjörn Allvin

Fotboll2019-09-18 12:17

Målvakt:

Robert Nilsson, Frödinge/Brantestads SK:

Har varit mycket bra under lång tid. Mot BOIF gjorde han flera fina räddningar och förtjänar en plats i vår elva. "Robban" betyder mycket för FBSK och är en stark och bra ledargestalt för klubben. 

Backar: 

Jonatan Edgren, Storebro IF:

Har inte spelat så mycket den här säsongen, men i derbyt och "måste-matchen" mot Djursdala visade Edgren hur duktig han är. Mittbacken var i princip klockren matchen igenom och stod för en mycket bra insats. 

Albin Moberg, Målilla GoIF:

Målilla gjorde vad de "skulle" och besegrade jumbon Fågelfors enkelt. Slutresultatet skrevs till 4-0. Albin Moberg kom in sent i laget från VSGF/JAIK och gjorde en ny stark insats. 

Mohammad Saad Eddin, VSGF/JAIK:

Gjorde sin andra match som vänsterback i VSGF/JAIK och var mycket duktig i segernatchen mot Ekenässjön. Fick stort beröm av tränaren Emir Asic. 

Mittfältare:

Eric Lindström, BK Boston: 

Många spelare var duktiga i BKB, som tog en imponerande seger borta mot svårspelade Gunnebo. Spelskicklige Eric Lindström premieras extra för sina två baljor. 

Oliver Johansson, Hjorted/Totebo: 

Hebe blev en enkel match för kvaljagande Hjorted/Totebo. Laget vann med hela 6-0, där Oliver Johansson satte två pyttsar. H/T har en hård kamp med BOIF om tredjeplatsen, som innebär kvalspel. Lagen möts för övrigt i den sista omgången!

Kastriot Jashari, SK Lojal:

Bollskicklige Kastriot Jashari är en allround och mycket rutinerade herre. Han har inte varit med så mycket i Lojal under säsongen, men när han väl spelar visar han sin klass varje gång. Satte två nya mål när det blev seger mot Rödsle. 

Ludvig Ivarsson, Målilla GoIF:

15-åringen kom tillbaka till rödvitt från Hultsfreds P04-lag den här säsongen. Gjorde det bra i den klara vinsten mot Fågelfors och fick beröm av tränare Gunnarsson. 

Anfallare: 

Daniel Karlsson, Rimforsa IF:

RIF var nära seger mot IFK Motala, men de fick nöja sig med en pinne. Kvicke Daniel Karlsson har hittat målformen och gjorde två av Rimforsas tre mål i matchen. 

Sebastian Lindström, Hägerstads IF:

Den före detta ÅFF- och VIF-liraren tar plats i vår elva igen. Tre nya mål för Lindström mot Bjärka Säby. Han toppar även skytteligan i division sex-serien. Sexan är egentligen alldeles för låg nivå för den skicklige spelaren. 

Robin Flöisbon, Storebro IF: 

Gjorde det viktiga 2-0-målet på nick i början av andra halvlek mot DSK. Jobbade hårt och låg bakom mycket i SIF:s offensiv med sin snabbhet och tuffhet.

Storebros Jonatan Edgren och Robin Flöisbon är med i fotbollselvan
Storebros Jonatan Edgren och Robin Flöisbon är med i fotbollselvan
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!