Två utvisningar och målkalas när Boston vann

Två röda kort på en minut och åtta mål i matchen. Helgens division 6-möte mellan Gunnebo och Boston bjöd på en hel del. Slutresultatet skrevs till 2-6 (1-3).

BK Boston slog Gunnebo med klar marginal och är steget närmare uppflyttning till femman.

Fotboll2019-09-15 23:55

– Flera av målen vi släppte in var fina fotbollsmål efter individuella prestationer. Stundtals spelade vi faktiskt ganska bra, sa Peter Lönnblom i Gunnebo.

Boston vann dock matchen med 6–2 där Lönnblom och Albion Mataj, i Boston, båda blev utvisade i första halvlek efter en stämpling respektive eftersläng.

Detta innebär att Vimmerbylaget BK Boston tar ett kliv mot serieseger tillika avancemang. De ligger nu fyra poäng före Ankarsrum med två matcher kvar att spela.

Mål, Boston: Eric Lindström 2, Christoffer Ekberg, Abbas Mohamadi, Jens Lidesjö, Joakim Hammar.