Tredje raka segern för Målilla Bandy

Skulle Målilla Bandy kunna förlänga sin segersvit i hemmapremiären mot Nässjö? Ja, eftersom det blev seger med 6–2. "Alla sliter för varandra", säger lagkaptenen Daniel Skoog.

Daniel Skoog, t.v, gjorde ett mål och tre assist i segern mot Nässjö.

Daniel Skoog, t.v, gjorde ett mål och tre assist i segern mot Nässjö.

Foto: Haris Dreco

Bandy2019-11-22 21:26

Målilla Bandy har fått en perfekt start i division två efter ännu en seger. Den här gången i hemmapremiären med 6–2. 
– Det kan inte bli bättre än tre segrar, säger en glad Daniel Skoog efter matchen. 

Målilla fick dock en tidig uppförsbacke när Nässjö tog ledningen på hörna i den femte minuten. Rödvitt såg till att svara direkt och 20 minuter senare hade man vänt matchen tack vare mål av Daniel Skoog och Leo Stolt. Precis innan halvtid satte sedan Knut Gunnarsson 3–1.
– Första femton hänger vi inte med riktigt. Men efter det tycker jag vi tar över och sen börjar det likadant i andra halvleken där Nässjö får föra spelet och vi backar hem. Vi höjer oss och är starka när vi avgör matchen, säger Daniel Skoog, som också är lagkapten för Målilla.

Ja, Målilla släppte in ett tidigt mål i den andra halvleken också men sedan var det inget snack. Leo Stolt, Linus Ahlstedt och Marcus Skoog såg med sina mål till att Målilla till slut kunde vinna och ta med sig två nya pinnar.

För Daniel Skoogs del slutade kvällen med ett mål och tre assist.
– Det kändes bra för egen del idag (läs fredag). Det är kul att göra poäng men det spelar inte så stor roll för mig vem som gör poängen. 

Nu toppar Målilla division två efter tre raka segrar i inledningen.
– Vi har en del rutinerade spelare som kan lära de yngre och jag tycker vi fått ihop en sammansvetsad grupp där alla sliter för varandra, säger Daniel Skoog. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!