Hittills har varken Gullringen eller Myresjö/Vetlanda gjort någon besviken. De har sju poäng vardera och ligger i toppen av tabellen.

– Jag har hört att Myresjö ska vara bra. Men det är vi också. Det blir en väldigt rolig match, säger Daniel Ohlsson inför toppmötet.

Lagen stötte på varandra i höstens kvalspel till division tre. Då vann Myresjö med 5–2, efter att anfallaren Elmedin Kvrgic gjort fem mål. Honom slipper Gullringen den här gången. Kvrgic spelar nämligen i Nässjö FF.

– Vad jag förstått har de bara tappat två startspelare från fjolårslaget som åkte ur trean, säger Ohlsson.

I den senaste omgången tog Gullringen en stabil 2–0-seger borta mot Hvetlanda, trots en del sena återbud. Då saknades bland annat den viktige mittfältaren Jonatan Carlson som väntade sitt första barn. Nu är den nyblivne pappan tillbaka i startelvan.

Däremot är det osäkert om skyttekungen Rasmus Bexell kan vara med. Han har haft stora problem med sin vänsterfot de senaste veckorna och har missat två av tre seriematcher.

– Egentligen kanske jag borde vila, men jag är grymt spelsugen och vill ge det en chans. Det är vidrigt att stå vid sidan av planen utan att kunna hjälpa till, säger Bexell.

Mittfältstalangen Erik Lindblad är lårskadad och kommer troligtvis missa kvällens match.

– Jag åkte på en sträckning i baksidan i förra veckan. Det känns bättre och bättre, men det är nog tveksamt om jag kan spela på fredag, säger 18-åringen.

Liverapportering: Ni kan följa matchen direkt på vår sajt, www.vimmerbytidning.se. Det är avspark 19:00.