Ståhlgren om sin fotbollsframtid

Erik Ståhlgren har ryktats till flera klubbar under hösten och han har tränat med Myresjö/Vetlanda och Gullringen. "Nu är jag väldigt nära ett beslut", säger han.

Erik Ståhlgren, i gult, under förra säsongens möte med Vimmerby.

Erik Ståhlgren, i gult, under förra säsongens möte med Vimmerby.

Foto: Jonas Axelsson

Fotboll2019-12-11 13:13

Erik, som bor i Hultsfred, har tillbringat sina två senaste säsonger i division 3-laget Högsby IK. Nu är det oklart om han fortsätter där, eller byter till Gullringen.

– Frimånaden tar ju slut på söndag så jag har tänkt att ett beslut ska komma i veckan i alla fall. Det blir smidigare om jag bestämmer mig under frimånaden, säger han. 

Det står mellan Gullringen och Högsby nu alltså. Myresjö är uteslutet:

– Jag tackade nej till Myresjö i söndags. Det verkar vara en jättebra förening och jag känner Jerker (Einarsson, tränaren) sedan tidigare. Han ville att jag skulle komma dit, men det föll på avståndet. Jag kände att det är för långt att åka. 

Har det funnits intresse från Tuna och Vimmerby?

– Nej jag har inte hört något från dem. Det är Gullringen eller Högsby som gäller. 

Vad talar för och emot Gullringen respektive Högsby?

– Jag har tränat ganska intensivt med Gullringen senaste tiden. Det känns riktigt bra. Härligt gäng och bra runt omkring. Sedan är det en rolig serie också med flera derbyn, säger Erik, och fortsätter:

– Sedan det som talar emot Högsby är väl speltiden. Jag har fått hoppa in mycket, men det är inte riktigt det jag vill. Sedan är det ju en jättebra förening som satsar uppåt. Jag trivs bra med spelartruppen. 

Erik Ståhlgren från Silverdalen har spelat två säsonger i division 3-klubben Högsby. Där har han gjort 24 matcher, varav 6 starter under sina två säsonger. Han har gjort fyra mål. 

Just nu tillhör Erik Ståhlgren Högsby IK. Frågan är om han fortsätter spela där?
Just nu tillhör Erik Ståhlgren Högsby IK. Frågan är om han fortsätter spela där?
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!