Dackarna tvingas till förändringar i truppen

Dackarna tvingas till flera förändringar till kvällens hemmamatch mot Rospiggarna. Detta efter att bland annat Frederik Jakobsen skadat sig i en ligamatch i Danmark.

Frederik Jakobsen kan inte köra kvällens match för Dackarna.

Frederik Jakobsen kan inte köra kvällens match för Dackarna.

Foto: Magnus Strömsten

Speedway2021-08-19 11:51

Frederik Jakobsen kraschade i en match i Danmark i går och slog en axel ur led. Detta gör att Frederik inte kan köra kvällens match på Skrotfrag Arena. Det framgår i ett pressmeddelande från klubben. 

I det skedet kontaktade lagledaren Mikael Teurnberg Patryk Wojdylo, som därmed skulle få göra debut i dackevästen. Men även Wojdylo kraschade i Danmark i går kväll och bröt ett finger och var därmed tvungen att tacka nej. 

I och med att Luke Becker och Tai Woffinden är borträknade sedan innan blir det riders replacement för Frederik Jakobsen. Rasmus Jensen tar ett av Frederiks schemalagda heat och övriga heat får tas av Ricky Kling och Avon van Dyck. Även Sanmy van Dyck har tvingats kasta in handduken till kvällens match på grund av sjukdom. Han ersätts av brodern Avon. 

Dackarnas lag I kväll: 1. Maciej Janowski 2. Frederik Jakobsen (riders replacement) 3. Jacob Thorssell 4. Rasmus Jensen 5. Jason Doyle 6. Ricky Kling 7. Avon van Dyck

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!