Tog guld med Dackarna – nu är han klar för Indianerna

På tisdag kväll körs den första kvartsfinalen mellan Indianerna och Dackarna. Då har Kumla-gänget plockat in Jason Doyle, som alltså är tillbaka i Sverige igen. Både han och nye Andreas Lyager är med i laget till matchen mot Dackarna.

Jason Doyle är klar för Dackarnas motståndare Indianerna.

Jason Doyle är klar för Dackarnas motståndare Indianerna.

Foto: Magnus Strömsten

Speedway2022-08-29 14:26

Jason Doyle var en av de stora stjärnorna när Dackarna tog SM-guld 2021. Till den här säsongen valde han att inte köra i Sverige. 

Nu är han tillbaka, men inte i Målilla. Australiensaren har skrivit på för Indianerna från Kumla.

Doyle ansluter tillsammans med Andreas Lyager, som också plockas in. De kommer in som ersättare, då laget drabbats av flera skador på viktiga förare.

"Det rör sig om ingen mindre än 2017 års världsmästare Jason Doyle samt ett kärt återseende i form av Andreas Lyager som gjorde några matcher som skadeersättare för några säsonger sedan", skriver klubben i ett pressmeddelande och fortsätter:

"Det står dock klart att vi denna vecka får klara oss utan vårt unga stjärnskott Gustav Grahn som fortfarande inte är helt återställd efter förra veckans krasch i Avesta. In kommer istället ”Stoffe” Selvin som precis är tillbaka efter en längre tids skada men gjort en smått succéartad comeback både i allsvenskan och division 1."

Den första kvartsfinalen körs i Kumla, medan returen är i Målilla en vecka senare.

"Vi möter ett Dackarna som prickat formtoppen lagom till slutspel och är en oerhört tuff motståndare. Samtidigt känner vi att vi nu är tillbaka till att vara fullt rustade och kommer att göra allt för att skaffa oss ett övertag inför returen i Målilla om en vecka!", skriver Indianerna.

Chris Holder är en av de skadade förarna i Indianerna.
Chris Holder är en av de skadade förarna i Indianerna.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!