Snäppet för tufft för Gullringen

Division 3-laget Mjölby AI blev storleken för stora för Gullringens GoIF i lördagens träningsmatch. Debuterande nyförvärvet Anton Holm spelade 90 minuter mot östgötarna. "Känns väldigt kul att komma igång", säger han.

Anton Holm gjorde sin debut för Gullringen i träningsmatchen mot Mjölby.

Anton Holm gjorde sin debut för Gullringen i träningsmatchen mot Mjölby.

Foto: Jonas Axelsson

Fotboll2019-03-23 17:36

Gullringens tränare Daniel Ohlsson hade svårt att hitta glädjeämnen efter 0–2-förlusten.

– Det blir ändå "bara" 0–2, det är väl det som är positivt. De hade ett stort spelövertag och det märks att de har en tyngd i sitt spel. De gör oss dåliga, men vi har inget att skämmas för, säger Daniel Ohlsson.

Det var andra gången i år som Gullringen fick känna på division 3-motstånd. Tidigare har man slagit Vimmerby IF med 2–0 och Daniel Ohlsson var snabb med att jämföra lagen.

– Jag tycker att Mjölby var bättre än Vimmerby. Vi hade bättre koll på Vimmerby.

Nyförvärvet Anton Holm spelade 90 minuter i sin debut för Gullringen. Han känner själv att det finns en del att jobba på när det gäller formen.

– Det är lite tråkigt att förlora i debuten givetvis, men det känns väldigt kul att komma igång. Jag har försökt träna fotboll någon gång i veckan, och det är för dåligt, man måste träna mer.

Anton Holm, som flyttar från Linköping till Vimmerby i april, känner att han har hittat rätt lag att spela med.

– Det är ett gött gäng. Det finns mycket fotbollskunskap hos många här. Danne eldar på, han har mycket nytänk som tränare och det gillar jag, säger Anton Holm.

Daniel Ohlsson var nöjd med Anton Holms debut i Gullringentröjan.

– Fysiskt är det inga problem och fotbollsmässigt kommer det bara att bli bättre när han får träna mer tillsammans med oss.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om