Lagledaren Peter Karlsson fick ändra om i laget när Jakobsen visade sig vara otillgänglig. Joel Kling kom in istället och gjorde en stabil insats. Han körde in 4+2 poäng på tre heat.

Nu kan alltså Frederik Jakobsen vara ett alternativ igen. Enligt den danska tidningen Fyens Stiftstidende är Dackeföraren med i uppställningen till matchen mellan Region Varde och Jakobsens lag Team Fjelsted i danska ligan. Det är den första av två semifinalmatcher.

Jakobsen har från sin reservplats i Dackarna kört hem många poäng och har ett snitt på 1,316. Samtidigt gjorde Joel Kling en bra insats mot Västervik. Nu, med Jakobsen frisk (?) är frågan vem som ska få chansen i Målilla nästa tisdag.

Huvudbry för Dackarnas lagledare Peter Karlsson kring vem han ska välja? Så här svarade han på frågan efter semifinalsmatchen:

– Det är väl alltid huvudbry. Det är många matcher innan dess och allt kan hända. Jakobsen ska bli fit for fight först och främst och Joel gör en jättefin insats så han är definitivt med i "gamet".