Segermål med tio sekunder kvar för VIBK

VIBK B tappade 3-0 till 3-4 mot Forserum i division 3. Hur de löste det? Jo, två mål i sista minuten.

Vimmerby IBK:s B-lag, som huserar i division 3, vann sin första match för säsongen under söndagen.

Innebandy2019-10-20 19:48

Vimmerby IBK:s B-lag bjöd på en riktig rysare hemma mot Forserums IF under söndagen.

Det började bra. Mattias Zeilon satte dit 1-0 i powerplay efter halva första perioden. Sedan utökade John Pettersson till 2-0, och en bit in på andra perioden blev det även 3-0. Denna gång genom Sebastian Elmér.

Men sedan hände något. VIBK B drog på sig några utvisningar, och plötsligt hade gästerna hämtat in underläget.

Inte nog med det. Med fem minuter kvar av matchen tog Forserum ledningen.

Vimmerby gav sig inte, utan med en minut kvar kvitterade Oskar Snickars. Sedan gjorde Kevin Hultman det avgörande målet med tio (!) sekunder kvar.

5-4-segern mot Forserum är Vimmerbys första trepoängare i division 3.