Så ser Lüning på framtiden i Målilla

Målilla Bandy avslutar säsongen i dag med hemmamatch mot Åtvidaberg. Tränaren Jesper Lünings kontrakt går ut – men dialog om en fortsättning pågår.

Tränaren Jesper Lüning.

Tränaren Jesper Lüning.

Foto: Roelof Stroetinga

Bandy2019-02-23 07:30

Jesper Lüning har pendlat från Vetlanda till Målilla i flertalet säsonger i olika sejourer. Det kan bli en fortsättning även den här gången.

– Vi har en dialog. Men det är inget som är klart. Målilla är en himla härlig förening och har ett ungt och bra lag. Vi har stort sett spelat alla matcher med 13 av 16 Målillaspelare i truppen. Det finns potential i laget, och de flesta är träningsvilliga. Det känns som att det finns lite att bygga på, så det finns saker som lockar med att fortsätta, säger Jesper Lüning.

Säsongen har varit tuff för Målilla, som har sex raka förluster inför dagens avslutande match Åtvidaberg.

– Vi vill ha med oss en bra avslutning. Vi gjorde en riktigt bra andra halvlek mot Tjust senast och försöker ta med oss det. I Åtvidaberg förlorade vi med uddamålet, så det är ingen omöjlighet att kunna avsluta bra, säger Målillatränaren.

Jesper Lüning tycker ändå att säsongen i stort är en liten besvikelse.

– Att slåss i toppen trodde jag inte var rimligt, men jag hade nog hoppats att vi skulle vara med i mitten och slåss med Stjärnan om en femte-sjätteplats. Men det håller inte att torska mot Borgia som vi gjorde, och hur vi genomförde matchen mot Stjärnan i Oskarshamn. Tabellen ljuger aldrig, säger Jesper Lüning.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!