Så gick det i division fem-fotbollen

Så här gick det i tre av lördagens division fem-matcher. Lojal vann. HM IS kryssade och Kisa föll.

Flera division fem-matcher spelades under lördagen.

Fotboll2019-09-14 21:52

Lojal-Rödsle: 3-1

Venalaget säkrade nytt kontrakt i femman, då Rödsle betvingades med 3-1. Kastriot Jashari la grunden till vinsten då han satte både 1-0 och 2-0 efter en dryg halvtimmes spel. Samir Anwari avgjorde definitivt med sitt 3-1-mål i slutet. Lojal är sjua i tabellen.

Fårbo-HM IS: 1-1

Mittenlaget HM IS fick en perfekt avslutning på den första halvleken då Emil Sjöqvist ordnade 0-1 borta mot Fårbo. I inledningen av den andra kom kvitteringen genom Victor Hälllblad.

Finspångs FK-Kisa: 5-1

Masud Mohamuud Muhiyadin gav KBK ledningen med 0-1. Sedan var det roliga slut för Kisa. Efter 1-1 i paus gjorde hemmalaget fyra mål och vann med 5-1. Kisa är sjua i tabellen.

Karta: Mariannelund