Så gick det för Målilla

Vilken match det blev mellan Fårbo och Målilla i division fem. Det blev en match med flera ansikten – och ett osannolikt slut och 4–4.

Målilla tappade poäng i galen bortamatch mot Fårbo.

Fotboll2019-08-13 22:10

Det var en viktig match som väntade Målilla. Laetg var på negativ kvalplats inför bortamötet mot Fårbo, som var tre poäng före i tabellen.

Och starten blev allt annat än bra för de rödvita. Ett spelskickligt, spelsuget hemmalag rivstartade och gick fram till 3–0 efter 22 minuter. Som kunde ha blivit 4–0 och 5–0. Då vände allt. Andreas Lövgren volleysköt in 3–1. Strax innan halvtidsvilan satte Leo Stolt 3–2.

En bit in på den andra halvleken kom kvitteringen, där Tobias Stridh var sist på bollen efter hörna. Slut där? Ånej. Henrik Johansson gjorde även 3–4 på straff. I samband med det blev en Fårbo-spelare utvisad. Vändningen var fulländad. Fårbo fick ändå det sista ordet, då Christoffer Andersson prickade in en straff i matchens slutsekunder.

– Så tungt, suckade Eric Karlström efter matchen. Det var likadant mot Fågelfors med ett baklängesmål i slutsekunderna.

Karlström var för övrigt mycket bra i matchen, liksom hela Målilla sista timmen.