RIF i bra form - tuff bortamatch stundar

Rimforsa IF åker till Norrköping på lördag för match mot KFUM Norrköping. RIF:s tränare, Hans Karlsson, är nöjd med sitt lags säsongsinledning. "Vi har en hög högstanivå", säger Karlsson inför lördagsmatchen.

Hans Karlsson, vänster, och hans tränarkollega Sebastian Claesson.

Hans Karlsson, vänster, och hans tränarkollega Sebastian Claesson.

Foto: Ossian Mathiasson

Fotboll2019-10-18 15:00

Rimforsa IF har vunnit sina två inledande matcher i division två. På lördag ställs man mot KFUM Norrköping på hemmaplan i en match som förmodligen kommer att bli fysisk och tillknäppt. Norrköping har även de vunnit båda sina matcher.
– Det gäller att vi inte åker på kontringar för de (Norrköping) är välväxta, duktiga och släpper inte till mycket bakåt. Det kommer att bli en tuff match, säger Rimforsa IF-tränaren Hans Karlsson.

RIF har besegrat Linköpings universitetslag och Finspång i de två första matcherna och har visat att man blir att räkna med den här säsongen också.
– Vi har en ganska hög lägstanivå och en hög högstanivå. Ibland bjuder vi på lite lägen men sådant händer i innebandy, annars har det sett bra ut. Vi jobbar hårt för varandra och har spetsspelare som sticker ut samtidigt som vi inte står och faller med någon spelare, säger Karlsson. 

Rimforsa kommer till matchen med samma trupp som senast mot Finspång och får tillbaka Lukas Swenson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!