Karlsson femma i Snapphanerallyt

VMS-föraren Viktor Karlsson slutade femma i JSM-deltävlingen Snapphanerallyt i helgen. Med bara finalen kvar att köra ligger Karlsson precis utanför pallplats som totalfyra.

Vimmerby MS-föraren Victor Karlsson slutade femma i Snapphanerallyt i helgen.

Vimmerby MS-föraren Victor Karlsson slutade femma i Snapphanerallyt i helgen.

Foto: Michael Nordin

rally2018-08-19 15:25

Viktor Karlsson från Järnforsen har imponerat under säsongen i Junior-SM i rally. Han slutade trea i Askersund och var inför helgens deltävling i Snapphanerallyt i Hässleholm på bronsplatsen totalt.

Det började bra i Hässleholm och efter fredagens asfaltssträckor låg Karlsson tillsammans med kartläsare Björn Jakobsson fyra i klassen Otrimmat 2 WD (R2). Under lördagsförmiddagen började bilen strula för dem, men med tre sträckor kvar låg Victor fortsatt fyra i klassen, 25 sekunder från ledningen.

Det blev till sist en femteplacering för VMS-föraren i Snapphanerallyt. Med enbart finalen kvar att köra i Linköping ligger Karlsson precis utanför en pallplats som totalfyra.

"Turen har inte varit på vår sida den här dagen (lördagen). Det började redan på första sträckan när vi fick en punktering utan att kört på något. Problemen fortsatte för oss och har kämpat med växellåds-problem då vi tvingats köra utan tvåans växel stora delar av dagen. Vi tar med oss farten och laddar för SM-finalen i Linköping!", skriver Victor Karlsson Rally på sin Facebooksida.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!