Padelfour lägger ner: "Upplevt något unikt"

Fem år. Så lång blev eran för Padelfour i Vimmerby. Niclas Samuelsson och Mathias Westerling har nu bestämt sig för att lägga ned verksamheten till våren.

Niclas Samuelsson och Mathias Westerling har bestämt sig för att inte driva padelhall i Vimmerby längre.

Niclas Samuelsson och Mathias Westerling har bestämt sig för att inte driva padelhall i Vimmerby längre.

Foto: Magnus Strömsten

Padel2024-02-08 17:32

I ett pressmeddelande berättar de om bakgrunden till beslutet:

"Allt har sin tid, i slutet av april början av maj kommer vi inte driva padelhallen i Vimmerby längre. Vi är väldigt glada över att vi tog padeln till Vimmerby och vill rikta ett stort, varmt och innerligt tack till alla er som spelat hos oss sedan vi öppnade i april 2019. Dessa fem år har varit helt fantastiska och vi har tillsammans med er fått uppleva något helt unikt när en ny sport vuxit fram", skriver Samuelsson och Westerling.

Vidare berättar de att den stora anledningen till att de startade PadelFour Vimmerby var för att skapa en mötesplats för padelspel året runt för att aktivt driva sporten framåt. 

"Vi ville dessutom erbjuda Vimmerbys invånare möjligheten att börja med en ny sport för en hälsosammare livsstil. Det känner vi att vi har bidragit till och är mycket stolta över". 

Duon öppnar även upp för att det kan finnas en framtid för hallen med två banor.

"Finns det någon eller några padelentusiaster där ute som vill ta över och driva anläggningen vidare efter oss är ingen gladare än vi. En fräsch hall med väldigt fina banor och en mycket tillmötesgående hyresvärd gör möjligheterna stora att driva och utveckla padeln i Vimmerby."

De tidigare innebandyprofilerna poängterar att det var jobbigt att ta beslutet:

"Vår passion och kärlek till padeln är fortfarande lika stor som den var när vi öppnade PadelFour Vimmerby. Så det är givetvis vemodigt att avsluta något som varit en så stor del av våra liv." 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
 
 
 
 
 
 
Läs mer om