Många klubbar rycker i honom: "Ett svårt val"

Stanna eller inte? Ja, det är frågan för Erik Ståhlgren från Silverdalen. Flera lokala klubbar är intresserade av Högsbyspelaren. "Jag fick ett mycket bra bemötande när jag var i Gullringen", säger han.

Högsby IK gjorde en stark säsong och blev fyra i division tre. I laget spelar Hebe-bördige Erik Ståhgren. Nu är flera andra klubbar intresserade av honom.

Högsby IK gjorde en stark säsong och blev fyra i division tre. I laget spelar Hebe-bördige Erik Ståhgren. Nu är flera andra klubbar intresserade av honom.

Foto: Jonas Axelsson

Fotboll2019-11-12 20:05

De två senaste säsongerna har Erik Ståhlgren spelat i division  tre-laget Högsby IK. Frågan är om det blir en tredje?

–  Jag har fått ett kontraktsförslag från Högsby. De vill gärna att jag stannar, men jag har inte bestämt mig. 

Varför tvekar du?

– Jag har inte fått den speltid i A-laget som jag hade önskat mig. Jag har visserligen gjort många inhopp, men inte fått spela så mycket, säger Erik Ståhlgren, som bor i Hultsfred och har IF Hebe som moderklubb. 

24-åringen är ändå snabb med att säga att han stortrivs i Högsby, med laget och med allt runt omkring. 

Flera andra klubbar är nu intresserade av den snabbe och skottstarke yttermittfältaren/forwarden. 

– Jag har varit och tränat med Gullringen och fick ett bra intryck där. Det kändes ungefär som i Högsby. Nästa vecka ska jag till Myresjö och träna med dem. 

Utöver de två division fyra-klubbarna så har även Hultsfreds FK, Målilla GoIF och IF Hebe hört av sig till Erik Ståhlgren. 

–  Det är jättekul att de hör av sig till mig och vill att jag ska spela för dem. Det är smickrande, men som det känns nu så vill jag spela högre upp än division fem. 

Är det någon klubb som ligger närmast?

–  Jag känner ändå att Högsby ligger bäst till i det här läget, men jag inte bestämt mig. Det är ett svårt val. Gullringen verkar vara väldigt intresserade och jag kanske ska dit och träna med dem igen. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!