Målrik match när Vimmerby besegrade Westervik

Westerviks IBK har gått som tåget hela året. Men i bortamatchen mot Vimmerby IBK B blev det en förlust med 11–12.

Philip Svahn såg med sitt 7–7-mål till att ställningen var helt lika inför den sista perioden. Men där var det Vimmerby som drog det längsta strået och lyckades vinna matchen med 11–12.

Innebandy2020-02-21 22:25

Fredagens derby mellan Westervik och Vimmerby blev en målrik tillställning, minst sagt.

Vimmerby tog tidigt ledningen i matchen och efter ett hattrick av Jonas Friberg var ställning 3–2 efter den första perioden.

Den andra perioden blev desto mer händelserik med totalt åtta mål vilket gjorde att ställningen inför den sista perioden var helt lika – 7–7.

Till slut lyckades Vimmerby vinna matchen med 11–12, (2–3, 5–4, 4–5).

Mål Westervik: David Samuelsson 2, Petter Gustavsson 2, Philip Svahn 2, Victor Bohlin, Oscar Carlsson Schaden, Albin Liffner, Christoffer Pettersson, Andreas Rundberg.

Mål Vimmerby: Jonas Friberg 5, Mattias Zeilon 4, Kevin Hultman 2, Marcus Pettersson.