Listan: Veckans bästa idrottare

En ny sportvecka har gått och fem nya idrottare ska väljas ut för extra bra prestationer under veckan som har gått.

Gittan Kägo och Anna Hermansson vann damernas seriespel i padel.

Gittan Kägo och Anna Hermansson vann damernas seriespel i padel.

Foto: Jonatan Häggström Wedding

Sport2019-12-10 07:10

Fem stjärnor: Padelvinnarna

Gittan Kägo och Anna Hermansson. Eric Lindström och Anton Karlsson. De vann damernas respektive herrarnas seriespel i padel. Imponerande insatser i en sport som bara växer och växer vad det verkar. Eric och Anton var också med när Vimmerby TK gjorde två bra matcher i helgen, då de spelade oavgjort både mot Ullevi och topplaget Påvelund. 

Fyra stjärnor: Oscar Walldén, Vimmerby Hockey

Har varit i lysande form de senaste matcherna. Målvakten har gjort utmärkta räddningar och utsågs till bästa Vimmerbyare både mot Mörrum och Troja/Ljungby under veckan som gick. Tomas Rydén som har varit skadad får nog svårt att ta tillbaka sin startplats när han blir frisk.

Tre Stjärnor: Oliver Carlford, Hultsfreds HF

Målvakten gjorde det riktigt bra i helgens match mot Rigel. Stod för 17 räddningar på 40 minuter och bidrog därmed till att HHF äntligen fick ta en seger igen. 

Två stjärnor: Eric Karlström, Målilla Bandy

Laget låg under med 3-5 när det återstod drygt tio minuter av matchen mot Waggeryd. Då tog Målillas Eric Karlström saken i egna händer. Han reducerade i 80:e minuten och gjorde sedan både 6-5 och 7-5 i slutminuterna.

En stjärna: Greta Koponen, Vimmerby IBK

Hon har utmärkt sig på flera sätt under veckan. Stod för två mål och en assist i helgens match mot Karlskrona, där hon även var bra spelmässigt. Har även gjort klart med en fortsättning med Vimmerby IF:s damlag i division två.

Oscar Walldén var bäst i båda Vimmerbys matcher under veckan.
Oscar Walldén var bäst i båda Vimmerbys matcher under veckan.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!