Listan: Här är veckans bästa idrottare

Vi har gjort en genomgång och kommit fram till att de här idrottarna tar plats på vår lista.

Tobias Asklöf slog högsta poängen någonsin i en seriematch.

Tobias Asklöf slog högsta poängen någonsin i en seriematch.

Foto: Jonatan Häggström Wedding

Sport2020-02-24 11:49

5 stjärnor: Tobias Asklöf, Vimmerby BK: 

Även om det blev förlust för Vimmerby BK i lördagens match mot BK Tegnér, stod Tobias Asklöf för en fin insats. Totalt slog han 1035 poäng vilket också är hans högsta poäng i en seriematch någonsin. Nu räckte inte hans fina insats till vinst för VBK men laget har chans till revansch när de spelar borta mot Tegnér på lördag. 

4 stjärnor: VMS-förarna: 

Vimmerby MS har gjort bra ifrån sig under Vintercupen i enduro. När sista deltävlingen i Vintercupen avgjordes i Töreboda var det flera lokala förare som vann. Filip Bengtsson segrade även cupen totalt i sin klass. Jonas Blom lyckades även han med att vinna den sista tävlingen och vann också cupen totalt. Hugo Svensson blev tvåa i klassen UE1 totalt och Oscar Blom kom femma totalt i juniorklassen. 

3 stjärnor: Kevin Gaines, Kisa BK: 

Nyförvärvet Kevin Gaines stod för ett hattrick när Kisa BK spelade sin första match i Östgötacupen. Två av målen kom på straff medan han fixade det tredje efter ett friläge. Kisa fick med sig en poäng (3-3) från matchen. 

2 stjärnor: Albin Alfonsson, Vimmerby IBK:

När Vimmerby mötte Gnosjö var Alfonsson en av de spelarna som stack ut mest. Även om det inte blev något mål den här gången, var han teknisk och spelade fram till två mål. 

1 stjärna: Henrik Böris, Hultsfreds HF: 

Rutinerade Henrik Böris öste in mål när Hultsfreds HF vann hemma mot IFK Karlskrona U. Böris stod för hela elva mål och var enligt HHF-tränaren Andreas Sundqvist en viktig del till vinsten. 

Albin Alfonsson var återigen en av VIBK:s bästa spelare.
Albin Alfonsson var återigen en av VIBK:s bästa spelare.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!