Efter att ännu en idrottsvecka gått har vi nu tagit fram de fem lokala idrottare vi tycker gjort bäst ifrån sig.

Daniel Skoog ledde sitt Målilla till seger mot Fredriksberg.

Sport2019-11-18 16:00

Fem stjärnor: Daniel Skoog, Målilla Bandy
Vilken drömstart Målilla har fått i division två-bandyn. Mot Fredriksberg blev det seger med 6–3, där Daniel Skoog var matchens bästa spelare. Han fick ta steget upp till mitten när Målilla saknade tre ordinarie mittfältsspelare och gav sitt lag en tidig 2–0-ledning. I andra halvlek satte han också sitt tredje mål och fullbordade ett hattrick.

Fyra stjärnor: Victor Wall, Vimmerby IBK
Det blev sex poäng (3+3) för Wall när VIBK städade av Gnosjö på hemmaplan och vann med 13–4. En mycket viktig spelare för VIBK som måste fortsätta leverera på den här nivån om laget ska behålla sin topplacering.

Tre stjärnor: Wilma Djurstedt, Vimmerby IBK
VIBK-damerna föll med 6–0 mot topptippade Kalmarsund Ungdom. Men hade det inte varit för Djurstedt hade siffrorna mycket väl kunnat bli högre. Hon var grym i målet och höll länge kvar sitt VIBK i matchen.

Två stjärnor: Simon Dahl, Virserums SGF
Dahl fortsätter att leverera för sitt VSGF. I torsdagsmatchen mot Rydaholm (seger 14–1) blev det fem mål och fem passningspoäng för honom. Saknades sedan när laget föll mot Valdermarsvik, och det märktes då man bara mäktade med två mål framåt.

En stjärna: Adrian Söderpalm, Hultsfreds HF
HHF har haft en tuff säsong i division tre hittills och mot Kalmar senast blev det återigen förlust. Där var dock Söderpalm lagets bästa spelare och bidrog starkt till att HHF hade en ledning i paus, som man sedan tappade. Han noterades till slut för sju mål.

VIBK fick jubla 13 gånger om mot Gnosjö. Victor Wall stod för tre mål.