Lista: Här är de tio bästa värvningarna

Frimånaden stängde i söndags. Vi har listat de tio bästa övergångarna i den lokala fotbollen.

Albert Kargbo har spelat i Horn/Hycklinge och i Kisa BK tidigare. Kommande säsong ser vi honom återigen i KBK.

Albert Kargbo har spelat i Horn/Hycklinge och i Kisa BK tidigare. Kommande säsong ser vi honom återigen i KBK.

Foto: Ossian Mathiasson

Fotboll2019-12-18 19:15

1. Albert Kargbo – till Kisa BK 

Skyttekungen är klar för en återkomst till Kisa, frågan är bara när han landar. Men oavsett så är det en otrolig förstärkning för KBK och en målgaranti. Kargbo är snabb, stark och en utsökt avslutare som också är en mycket bra duellspelare. Traktens bästa värvning.

2. Robin Gustafsson – till Djursdala SK

Han har spelat i bland annat IFK Tuna och Gullringen och har en hög högstanivå. Kommer senast från spel i Linghem och kommer definitivt att göra avtryck i DSK. En energisk spelare med en riktig vinnarskalle. 

3. Kevin Gaines – till Kisa BK

Gaines lämnade Gullringen för sin moderklubb Kisa och är med på tåget i deras nya satsning. Han kan användas som yttermittfältare eller anfallare och har en näsa för mål. Kan bli en riktigt bra säsong i KBK för hans del med mycket bra spelare runt sig. 

4. Jimmi Wickström – till Storebro IF

Vi får se hur mycket han spelar, men när han väl spelar så kommer han att bidra med sin rutin och med sitt målskytte. Wickström är en otrolig lagspelare som alltid jobbar stenhårt och som gör de andra i laget bättre.

5. Jonatan Stridh – till Djursdala SK

Stridh (före detta Carlson) kunde egentligen varit högre upp på listan. Det enda som talar emot den värvningen är att vi inte vet hur mycket han kommer att kunna spela för DSK. Det är en stor och stark spelare som är mycket teknisk och säker med bollen. 

6. Eric Lindblom – till Kisa BK

Kommer från Åtvidabergs FF och är en spetsvärvning för KBK. Beskrivs av många som en mycket bra spelare som kan spela ännu högre upp. Har åldern till sin fördel då han bara är 19 år. 

7. Anton Preusse – till IFK Tuna

En teknisk spelare som är bolltrygg och som kan bidra både i offensiven och defensiven för IFK Tuna. Imponerade när de vitblåa hade testmatch i höstas.

8. Erik Ståhlgren – till Gullringens GoIF

Hämtas in från division tre-laget Högsby IK och stärker upp Gullringens yttermittfält, där man varit lite tunna. En kvick spelare som har bra skott men som inte fått mycket speltid i Högsby.

9. Jonatan Babiker – till BK Boston

Har haft lite skadeproblem i DSK men har hur mycket fotboll i sig som helst. Den unge talangen kan bli väldigt nyttig för Boston med sin bolltrygghet och sin teknik. 

10. Jacob Almqvist – till Södra Vi IF

Kaptensmaterial som alltid ger 100 procent. En slitvarg och vinnarskalle som säkerligen kommer att tillföra mycket till SVIF. 

Jimmi Wickström till Storebro IF är en stark värvning. Men han toppar inte listan när vi listar de bästa övergångarna under frimånaden.
Jimmi Wickström till Storebro IF är en stark värvning. Men han toppar inte listan när vi listar de bästa övergångarna under frimånaden.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!