Klart: Sandholm återvänder till VIF

I gårdagens tidning skrev vår tidning att anfallstalangen Simon Sandholm var nära en återgång till Vimmerby IF. Och nu är det klart. "Det känns jättebra och han är klar för de närmaste två och ett halvt åren, säger Vimmerbys sportchef Johan Carlsson.

FOTBOLL2018-07-09 22:04

Toteboprodukten Simon Sandholm visade framfötterna ordentligt när han kom till Vimmerby IF för ett par år sedan. Redan då, som 16-åring fick han prova på spel i A-laget i VIF. Sedan väntade studier och fotbollsgymnasium i Åtvidaberg för den kvicke och målfarlige anfallaren. Nu är tiden i ÅFF över, i varje fall för ett tag. Den senaste tiden har han tränat med division tre-laget Vimmerby och gjort bra ifrån sig och klubben har tydligt visat att de vill ha honom i sitt lag. Nu är han alltså klar.

– Simon är en jätteduktig fotbollsspelare och kommer tillföra kvalitet till vårt lag. Han har haft lite otur med skador de senaste åren. Vi får hoppas att kan vara skadefri nu och få chansen att visa vilken skicklig spelare han är, säger Johan Carlsson i VIF.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!