Kisa BK hängde inte med från start

Kisa BK föll med 3–2 hemma mot BK Kenty. Laget vaknade alldeles för sent. "Tråkigt att vi inte är med och tävlar hela matchen", säger Morgan Wass, tränare i KBK.

Kisa BK hade chans på poäng men förlorade mot BK Kenty.

Fotboll2019-06-16 20:37

2–0-underläge i paus. 3–0 efter 67 minuter. Sedan bjöds publiken på Kisa IP på lite spänning.

– Vi är inte med innan den 70:e minuten. För att vara helt ur matchen är det ett fenomen att vi kommer igång i slutet. I andra gör vi två mål och har chanser nog för att få en poäng. Det är tråkigt att vi inte är med och tävlar hela matchen, säger Kisa BK-tränaren Morgan Wass, efter 3–2-förlusten mot BK Kenty.

För det kunde verkligen ha blivit mer mål för Kisa. Efter Kalle Kindéns reducering i den 72:a minuten hoppade det gula laget till och började ställa till oreda för BK Kentys försvar. Albin Bergström gjorde även han ett reduceringsmål i den 79:e minuten men sedan föll Kisa på marginaler.

– Vi skickar upp Kalle (Kindén) på topp och börjar spela lite mer primitivt. Vi hade en boll på mållinjen och lite sådant. Men de vinner absolut välförtjänt sett till hela matchen.

Kisa BK hade det tunt med folk denna söndagsmatch och spelade med enbart två avbytare på bänken. Sena avhopp gjorde att det blev svårt att få ihop fullt manskap.

– Det är som att vi har någon förbannelse över oss. Det är förkylningar, vrickningar och massa annat skit. Under morgonen var det fyra man som hörde av sig och sa att de inte kunde vara med. Det satt som en fläskläpp, säger Wass.

Kalle Kindén, Patrik Karlsson, Lukas Lindberg och målvakten för dagen, Enoch "Billy" Inkoom, får beröm av Wass för deras insatser.