Virserum tappade matchen i tredje perioden mot Skillingaryd

Det var länge en jämn match för Virserum borta mot Skillingaryd.

Skillingaryds IS vann mot Virserums SGF

Ishockey2023-10-20 21:42

Men i tredje perioden avgjorde Skillingaryd och vann matchen i HockeyTrean södra E med 4-3 (1-0, 1-2, 2-1).

- Vi gör en bra hockeymatch i det stora hela. Vi kämpar på bra! Vi förlorar matchen på egna misstag. Och att vi släpper in 2 mål i vårt egna powerplay. Det är små detaljer som avgör, kommenterade Virserums tränare Pierre Gustavsson.

Skillingaryd tog ledningen efter fyra minuters spel, genom Sebastian Eriksson. Efter 2.18 i andra perioden slog Pierre Gustavsson till, på pass av Elias Borgernäs och Gogodon Go Gordon Mccheane och kvitterade för Virserum.

Gogodon Go Gordon Mccheane gjorde dessutom 1-2 efter 12.23 framspelad av Elias Borgernäs och Pierre Gustavsson.

Skillingaryds Nils Gunnarsson gjorde 2-2 efter 19.23 på pass av Theodor Curmark och Martin Nilsen.

Skillingaryd startade också tredje perioden vassast. Laget gick upp till en 4-2-ledning genom mål av Theodor Curmark och Hugo Liljeqvist. Virserum gjorde 3-4 genom Elias Borgernäs efter 14.53 men kom aldrig närmare.

Elias Borgernäs och Gogodon Go Gordon Mccheane gjorde båda ett mål och två assist för Virserum. Skillingaryds Nils Gunnarsson stod för tre poäng, varav ett mål för Skillingaryd.

Virserum har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fyra spelade matcher. Skillingaryd har tolv poäng.

Söndag 22 oktober 16.00 spelar Virserum hemma mot Nässjö.