Virserum förlorare efter förlängning mot Nässjö

Det blev en jämn match när Virserum mötte Nässjö på hemmaplan i HockeyTrean södra E.

Virserums SGF förlorade mot Nässjö

Ishockey2023-10-22 18:29

I förlängningen blev Nässjö för starka och avgjorde till 6-5 (1-0, 1-1, 3-4, 1-0).

- Jag tycker att vi är bättre än Nässjö sett över hela matchen. Vi hämtar upp underläge i sista perioden vilket är mycket starkt. Surt att inte få med oss 3 poäng idag. Men vi fortsätter att jobba på så kommer poängen komma, kommenterade Virserums tränare Pierre Gustavsson.

Marcus Almlöw blev matchhjälte med sitt avgörande 6-5-mål efter bara 47 sekunder i förlängningen.

Nässjö tog ledningen efter nio minuters spel, genom Jesper Edberg assisterad av Johan Nyqvist och Kalle Fransson. Andra perioden slutade 1-1 och ställningen efter två perioder var 1-2.

I tredje perioden var det i stället Virserum som hade greppet. Laget vann perioden med 4-3 och ställningen efter tre perioder var 5-5.

Nässjös Marcus Almlöw stod för tre poäng, varav två mål. Patrik Barger gjorde två mål och totalt tre poäng för Virserum.

Det här var Virserums andra uddamålsförlust den här säsongen.

Virserum har nu fyra poäng efter fem spelade matcher, medan Nässjö har åtta poäng efter fyra matcher.

Nästa motstånd för Virserum är Diö. Lagen möts söndag 29 oktober 16.00 i Prolympiahallen.