Virserum föll på bortaplan mot Vita Hästen

Det blev förlust för Virserum med 0-9 (0-2, 0-2, 0-5) på bortaplan mot Vita Hästen i HockeyTvåan Kvalserie B södra herr.

HC Vita Hästen vann mot Virserum

Ishockey2024-03-20 21:05

Vita Hästen startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av Isak Ekelund och Jacob Tenemyr. Vita Hästen var långt ifrån nöjt där. Vita Hästen gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0. Vita Hästen fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 9-0. Målen i sista perioden gjordes av Gustaf Gardell, som gjorde två mål, Hugo Leufvenius, som gjorde två mål, och David Ojamäe.

Vita Hästens Gustaf Gardell stod för två mål och två assists, Jacob Tenemyr gjorde ett mål och tre målgivande passningar, Hugo Leufvenius gjorde tre mål och spelade dessutom fram till ett mål och Jesper Samuelsson hade tre assists.

Virserum har startat svagt och är helt utan poäng efter fem spelade matcher. Vita Hästen har 14 poäng.

Fredag 22 mars 19.00 spelar Virserum hemma mot Göteborgs IK i sista omgången.