Vimmerby fortsätter att vinna

Det går fortsatt bra för Vimmerby i J20 Div 1 B syd fortsättning herr i ishockey.

IK Guts förlorade mot Vimmerby HC

Ishockey2023-01-31 21:21

På tisdagen mötte laget Guts i Arena Grosvad och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sex matcher i rad. Segerresultatet mot Guts blev 7-4 (3-2, 4-0, 0-2).

- Vi gör inte vår bästa match sett till 60 minuter, men vi har perioder i matchen som är bra och deras mål kommer på våra misstag. Sista perioden var väldigt avslagen och bråkig, men vi vann matchen och det är huvudsaken om vi ska hänga med i toppen. Det är bara att fortsätta så kommer resultaten förhoppningsvis fortsätta gå med oss, kommenterade Vimmerbys tränare Felix Nyström.

Vimmerby var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-3.

I andra perioden var Vimmerby starkast och gick från 2-3 till 2-7 genom två mål av Milo Lennartsson, ett mål av Alexander Khanenko och ett mål av Hampus Karlsson. Det sista målet kom med 28 sekunder kvar av perioden. Guts hade greppet över spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 2-0 men Vimmerby kunde hålla undan och vinna matchen med 7-4.

Noterbart är att Vimmerbys Adam Dahl hade tre assists och Alexander Khanenko gjorde ett mål och spelade fram till två mål.

Guts har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Guts på sjätte plats och Vimmerby på andra plats.

Nästa motstånd för Vimmerby är Linköping M R. Lagen möts lördag 4 februari 14.00 i Vimmerby Ishall.