Nyckelspelare ska vara klara för spel

Vimmerby Hockey har enligt uppgifter till sporten gjort klart med kontraktsförlängningar för Jakob Karlsson och Ludvig Vännström. "Det förs positiva diskussioner, men inget är klart", säger VH:s sportchef Pelle Johansson.

Ludvig Vännström är en av spelarna som är nära en kontraktförlängning med VH.

Ludvig Vännström är en av spelarna som är nära en kontraktförlängning med VH.

Foto: Magnus Strömsten

Ishockey2022-04-27 17:32

Vimmerby Hockeys lagbygge inför kommande säsong börjar ta form. Så här långt har Anton Carlsson, Olle Söderlund och Adam Lindblad förlängt sina kontrakt. Vad Sporten erfar har Jakob Karlsson och Ludvig Vännström bestämt sig för att stanna i klubben.

– Förhandlingar pågår och Vimmerby är aktuellt för Ludvigs del, säger Robin Borg som är Vännströms agent.

Vimmerby Hockeys tillträdande sportchef Pelle Johansson bekräftar också att intresse finns för kontraktsförlängningar med såväl Ludvig Vännström som Jakob Karlsson.

– Det förs positiva diskussioner med båda spelarna. Ingenting är klart än, men jag hoppas att det kan bli det inom kort. Jag kommer att inrikta mig på att inventera den befintliga truppen först innan jag tittar på spelare utifrån, säger Johansson.

Eddie Levin har visat intresse för en återkomst i moderklubben.

– Jag har kontakt med Eddie och intresse finns från båda parter. 

Innan truppbygget tar fart på allvar ska en viktig fråga lösas. Vem som ska träna laget kommande säsong.

– Vi för diskussioner med ett par namn för stunden. Det börjar bli lite mer konkret nu och jag hoppas att landa i ett beslut i närtid. Det blir förstås mycket enklare att bygga laget när vi väl har en tränare på plats. Många spelare vill veta vem som tränar laget innan de tackar ja. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!