Tre poäng till Virserum efter avgörande i slutperioden

Virserum vann borta mot Diö i HockeyTrean södra E med 7-3 (2-0, 1-3, 4-0).

Diö GoIF HK förlorade mot Virserums SGF

Ishockey2023-12-03 19:10

Matchen var helt jämn efter två perioder, där Simon Borgernäs gjorde 3-6 och Patrik Barger 0 minuter senare gjorde 3-7 för Virserum.

- Jag tycker vi gör en helt okej första period. Sen gör vi en betydligt sämre andra. I tredje perioden är vi det bättre laget och kan spela ut, tyckte Virserums tränare Pierre Gustavsson, efter matchen.

Segern var Virserums fjärde på de senaste fem matcherna.

I början av matchen var Virserum starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Gogodon Go Gordon Mccheane och Simon Dahl. Efter 1.47 i andra perioden slog Nils Fälth till, på pass av Hannes Boström och reducerade åt Diö.

Mirza Omer gjorde dessutom 2-2 efter 5.52 framspelad av Sebastian Blomberg och Hampus Karlsson.

Felix Snaula gjorde dessutom 3-2 efter 7.17 framspelad av Jesper Hellqvist och Alexander Selin.

Virserums Gogodon Go Gordon Mccheane gjorde 3-3 efter 18.08 på pass av Pierre Gustavsson och Simon Dahl.

På bara 3.26 gjorde Virserum fyra raka mål när laget gick från 3-3 till 3-7. Virserum tog därmed en klar seger.

Simon Dahl och Pierre Gustavsson gjorde båda ett mål och två assist för Virserum.

Resultaten i sista omgången innebär att Diö slutar på fjärde plats och Virserum på tredje plats.