Virserum hade en riktig mÄlfest nÀr man besegrade Linköping Mighty Ravens borta i StÄngebro Ishall i Hockeytrean södra D fortsÀttningsserie.

Linköping Mighty Ravens HC förlorade mot Virserums SGF

Ishockey2024-02-18 19:15

Virserum vann med hela 9-1 (5-0, 4-1, 0-0).

Virserums trÀnare Pierre Gustavsson kommenterade matchen:

- Jag tycker vi gör en bra match frÄnsett första 10 minuterna i första perioden och sista 10 minuterna. Kul att Svante fick speltid i sista perioden och gjorde det vÀldigt bra!

DÀrmed har Virserum vunnit nio matcher i rad i Hockeytrean södra D fortsÀttningsserie och behöver en seger till för att gÄ igenom serien obesegrade.

Virserum spelade bra i första perioden och ryckte Ät sig ledningen med 0-5 genom fem snabba mÄl i mitten av perioden av Isak Grönlund, Simon Dahl, Elias BorgernÀs, Simon BorgernÀs och Martin Holmstrand. Och det var bara början. Virserum tog kommandot i andra perioden. Laget inledde mÄlskyttet efter 3.08 genom Theo Lundqvist, och gick upp till 0-8 innan Linköping Mighty Ravens svarade.

Segern skrevs till slut till 1-9 för Virserum. Tredje perioden blev mÄllös, och Virserum höll i sin 9-1-ledning och vann.

Simon Dahl gjorde tvÄ mÄl för Virserum och spelade fram till ett mÄl, Elias BorgernÀs stod för tre poÀng, varav ett mÄl och Simon BorgernÀs gjorde tvÄ mÄl och ett assist.

Linköping Mighty Ravens har en vinst och fyra förluster och 9-21 i mÄlskillnad pÄ de senaste fem matcherna.

Linköping Mighty Ravens stannar dÀrmed pÄ femte plats, och Virserum toppar fortfarande tabellen.

I sista omgÄngen har Virserum SkÀrblacka hemma i Prolympiahallen, söndag 25 februari 16.00.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!