Storseger för Vimmerby hemma mot Ulricehamn

Vimmerby hade en riktig målfest när man besegrade Ulricehamn hemma i Vimmerby Ishall i J20 Div 1 B syd fortsättning herr i ishockey.

Vimmerby HC vann mot Ulricehamns IF

Ishockey2023-01-28 16:13

Vimmerby vann med hela 7-1 (4-0, 0-1, 3-0). Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som Ulricehamn vann med 5-1.

- Det var en väl genomförd match. Skönt att förlänga sviten. Vi höll de på utsidan hela matchen och det hade väldigt få farliga lägen. Skönt med tre poäng, kommenterade Vimmerbys tränare Felix Nyström.

Vimmerby har nu fem raka segrar. Ulricehamn har sex förluster i rad.

Vimmerby spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom mål av August Wester, Herman Algotsson, Marcus Bertilsson och Hampus Karlsson. Efter 16.12 i andra perioden slog Ludwig Johansson till, framspelad av Felix Nordin och reducerade åt Ulricehamn. Vimmerby fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-1. Målen i sista perioden gjordes av August Wester, Ilya Kriklya och Milo Lennartsson.

Det här betyder att Vimmerby ligger på andra plats i tabellen, och Ulricehamn är på sjunde plats.

Tisdag 31 januari 19.00 spelar Vimmerby borta mot Guts.