Stor förändring i VH – Perssons tjänst försvinner

För knappt ett år sedan uppgraderades Morgan Perssons tjänst i Vimmerby Hockey. Han fick en kombinerad klubb- och sportchefstjänst på 100 procent. Nästa säsong upphör den, av ekonomiska skäl. Det meddelar VH under tisdagseftermiddagen.

Morgan Perssons tjänst som klubb- och sportchef i Vimmerby Hockey upphör.

Morgan Perssons tjänst som klubb- och sportchef i Vimmerby Hockey upphör.

Foto: Magnus Strömsten

Ishockey2022-02-22 15:16

Det var i slutet på mars förra året som Vimmerby Hockey meddelade att Morgan Persson, som då hade varit anställd som sportchef för klubben på 50 procent, skulle få en utökad roll i föreningen. Persson blev kombinerad klubb- och sportchef på 100 procent. Avtalet som skrevs på löpte över 1+1 år.

Nästa säsong kommer tjänsten inte att finnas kvar. Det skriver Vimmerby Hockey i ett pressmeddelande. Den kombinerade klubb- och sportschefstjänsten på heltid upphör efter nuvarande säsong.  

"Skälet är att en sådan tjänst inte bär sig ekonomiskt i de utmanande tider med pandemin som vi levt - och fortfarande lever i, och en omstrukturering av sportchefsuppdraget kommer att göras. Nuvarande klubb- och sportchef Morgan Persson kommer därför att avsluta sitt uppdrag inom Vimmerby Hockey efter den här säsongen. Vimmerby Hockey vill rikta ett stort tack till Morgan Persson för tre framgångsrika år i föreningen och önskar all lycka till i framtiden.", skriver klubben i ett pressmeddelande.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!