Martin Holmstrand tvåmålsskytt när Virserum vann

Virserum vann mötet med Lenhovda borta med 5-1 (0-1, 2-0, 3-0) på fredagen i HockeyTrean södra D.

Lenhovda IF förlorade mot Virserums SGF

Ishockey2022-11-11 21:08

Virserums tränare Wictor Holmberg kommenterade matchen:

- Vi fullständigt maler ner dem sista 40 minuterna. Vi håller pucken i många minuter i deras zon stundtals, tycker inte de har något förutom i powerplay. Deras målvakt håller ner siffrorna idag.

Segern var Virserums fjärde på de senaste fem matcherna, och femte raka segern på bortaplan.

Lenhovda tog ledningen efter 16.34, genom Jonas Karlsson framspelad av Gustav Andersson och Fritz Olsson. Efter 4.10 i andra perioden slog Oskar Bak till, på pass av Jeremy Mcneil och Tanner Hildebrandt och kvitterade för Virserum.

Martin Holmstrand gjorde dessutom 1-2 efter 5.57 framspelad av Daniel Öhlund och Joel Stridell.

I tredje perioden var Virserum starkast och gick från 1-2 till 1-5 genom mål av Martin Holmstrand, Tanner Hildebrandt och Szymon Bieniek och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 01.02 kvar att spela.

Lenhovda har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna.

Lenhovda stannar därmed på femte plats, och Virserum på tredje plats, i tabellen.

Virserum tar sig an Åseda i nästa match hemma torsdag 17 november 19.00.