Målfest när Vimmerby krossade Tidaholm

Vimmerby hade inga problem med Tidaholm i J20 Div 1 B syd fortsättning herr i ishockey, och vann hemma med utklassningssiffrorna 10-1 (2-1, 3-0, 5-0).

Vimmerby HC vann mot Tidaholms HF

Ishockey2023-01-07 16:10

- Vi gör två jättebra perioder där det är i stort sett spel mot ett mål. Mittenperioden var inte så värst, men skönt att börja året med tre poäng och en bra känsla för fortsättningen av serien, tyckte Vimmerbys tränare Felix Nyström, efter matchen.

Första perioden var jämn. Tidaholm inledde bäst och tog ledningen genom Jonathan Andersson efter 12.52, men Vimmerby kvitterade genom August Wester. Och Vimmerby hann också ta ledningen, genom Joel Andersson. I andra perioden var Vimmerby starkast och gick från 3-1 till 5-1 genom mål av Hampus Karlsson och Joel Andersson. Och det var bara början. Vimmerby fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-1. Målen i sista perioden gjordes av Viggo Lindersson, Ilya Kriklya, Ilya Kriklya och August Wester.

Vimmerbys Hampus Karlsson stod för ett mål och sex assists, Ilya Kriklya gjorde två mål och totalt fyra poäng och August Wester gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Vimmerby har nu fyra poäng efter tre spelade matcher, medan Tidaholm är utan poäng efter fyra matcher.

Nästa motstånd för Vimmerby är Nittorp. Lagen möts lördag 14 januari 14.00 i Vimmerby Ishall.