Jesper Jansson tvåmålsskytt när Virserum vann

Virserum vann mötet med Eksjö hemma med 6-3 (1-1, 4-1, 1-1) på söndagen i HockeyTrean södra E.

Virserums SGF vann mot Eksjö HC

Ishockey2023-11-12 18:12

Första perioden var jämn. Eksjö inledde bäst och tog ledningen genom Kalle Klingstedt efter 4.27, men Virserum kvitterade genom Jesper Jansson bara en minut senare. I andra perioden var det Virserum som var starkast. Laget vann perioden med 4-1 och ställningen efter två perioder var 5-2.

Tidigt i tredje perioden av matchen kunde Isac Levander göra 5-3 för Eksjö.

Virserum kunde dock avgöra till 6-3 med 8.25 kvar av matchen genom Filip Öhlin.

Virserums Pierre Gustavsson stod för ett mål och tre assists.

Båda lagen har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, Virserum med 24-23 och Eksjö med 16-22 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att Virserum nu ligger på femte plats. Eksjö är på sjunde och sista plats.

Nästa motstånd för Virserum är Lenhovda. Lagen möts fredag 17 november 19.00 i Elitfönster Arena.