Backen vÀljer att komma tillbaka till VH

Oskar Lindgren hade en stark sÀsong i Vimmerby Hockey 2020/2021. Nu stÄr det klart att backen Àr klar för spel i VH kommande sÀsong. "Det ska bli kul att komma tillbaka", sÀger han.

Oskar Lindgren gjorde ett starkt avtryck nÀr han spelade i Vimmerby Hockey sÀsongen 2020/21. Nu Àr 25-Äringen tillbaka.

Oskar Lindgren gjorde ett starkt avtryck nÀr han spelade i Vimmerby Hockey sÀsongen 2020/21. Nu Àr 25-Äringen tillbaka.

Foto: Michael Nordin

Ishockey2022-05-18 12:11

Och tillbaka Àr precis vad det blir. Nu gÄr nÀmligen flyttlasset tillbaka till Vimmerby som han lÀmnade efter sÀsongen 2020/21.

Inför senaste sĂ€songen blev det en flytt till TranĂ„s, dĂ€r han spenderade hösten innan han redan i november lĂ€mnade för Hockeyallsvenskan och Troja. 

– Förra sĂ€songen blev inte vad jag tĂ€nkt mig. Det var lite strul i laget de första mĂ„naderna i TranĂ„s. Samtidigt gick det bra för mig och dĂ„ kom en frĂ„ga frĂ„n Troja om att spela med dem i Hockeyallsvenskan. Det blev en tuff sĂ€song med degradering till slut, men det var samtidigt vĂ€ldigt lĂ€rorikt.

Nu Àr den nyblivne 25-Äringen redo för en ny sejour i den gulsvarta dressen.

– Det har funnit visst intresse frĂ„n allsvenska klubbar ocksĂ„, men det kĂ€ndes som ett tryggt val att vĂ€nda tillbaka, sĂ€ger Lindgren som haft flera anledningar att följa laget under sĂ€songen som gick.

– Jag har haft kontakt med nĂ„gra spelare i laget under sĂ€songens gĂ„ng och sĂ„g en del matcher i slutspelet. Vimmerby fortsĂ€tter att prestera pĂ„ en hög nivĂ„ i ettan och jag hoppas kunna vara med och bidra till en bra sĂ€song i höst och vinter.

Klara spelare för VH inför 2022/2023:

MĂ„lvakter: Robin Christoffersson

Backar: Adam Lindblad, William Dageryd, Johan Norberg, Oskar Lindgren

Forwards: Anton Carlsson, Olle Söderlund, Ludvig VÀnnström, Jakob Karlsson, Eddie Levin, Charlie Björklund, Hugo Ollila

Vimmerby Hockey förstÀrker truppen.
Vimmerby Hockey förstÀrker truppen.
SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!