Erik Arvidsson nätade i Virserums förlust

Virserum förlorade mötet med Lenhovda hemma med 1-3 (0-0, 0-2, 1-1) i HockeyTrean södra E på fredagen.

Virserums SGF förlorade mot Lenhovda IF

Ishockey2023-10-13 21:27

- Tyvärr så fick vi alldeles för mycket utvisningar vilket gjorde att vi blev tillbakatryckta. Jag tycker det är där vi förlorar matchen, tyckte Virserums tränare Pierre Gustavsson, efter matchen.

Första perioden blev mållös. I andra perioden var Lenhovda starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av Teo Larsson och Amadeus Grusland. Virserum reducerade dock till 1-2 genom Erik Arvidsson tidigt i tredje perioden av matchen.

Lenhovda kunde dock avgöra till 1-3 med 11.53 kvar av matchen genom Jonas Svensson.

För hemmalaget betyder resultatet femte plats i tabellen. Lenhovda är på andra plats.

Virserum tar sig an Skillingaryd i nästa match borta fredag 20 oktober 19.30.