Bortatränaren hyllade Vimmerby: "Det vänder snart"

Det jublades rejält i Nybros omklädningsrum efter derbyt mot Vimmerby. "Det var säsongens största segervrål", sa tränaren Mikael Tisell.

Vimmerby gjorde 2–1 i början av den andra perioden, men målet av Gustav Jansson blev bortdömt.

Vimmerby gjorde 2–1 i början av den andra perioden, men målet av Gustav Jansson blev bortdömt.

Foto: Michael Nordin

Ishockey2020-10-14 22:10

Han var på ett strålande humör när vi mötte honom i spelargången, några minuter efter slutsignalen. 2–1-triumfen mot VH innebär att Nybro fortsatt toppar den södra Hockeyettan.

– Vanligtvis är det bra att ta en poäng i Vimmerby. Nu lyckades vi ta alla tre...det känns otroligt bra. Jag är väldigt, väldigt glad just nu. Alla i Nybro, både spelare och ledare, värderar den här segern mycket högt.

Hur ser du på resultatet – var det rättvist att ni vann?

– Jag vet inte. Det kunde ha gått hur som helst, bland annat hade Vimmerby en ramträff i den första perioden. Sett över 60 minuter var det en härlig match mellan två riktigt bra lag. Det var högt tempo och schysst spel, sa Mikael Tisell som öste beröm över VH.

– Har de tre raka förluster nu? Det kommer vända snart, inget snack om saken. Vi har stor respekt för Vimmerby. Jag såg deras match mot Troja och visste att det skulle bli tufft här ikväll. De spelar en "dragig" hockey med bra kvalité.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!