Betygen – de var bäst i stekheta premiären

Äntligen. Vi är igång. Precis som väntat blev premiären i Allettan mellan Tranås och Vimmerby stekhet. VH vann med 3–1. Betygen – de här tyckte vi var bäst.

Vimmerby mötte Tranås borta.

Vimmerby mötte Tranås borta.

Foto: Magnus Strömsten

Ishockey2023-12-28 21:36

5 Stjärnor: Oskar Lindgren

Spelade med enorm pondus och visade direkt att han skulle ut och dominera på isen. Tog för sig rejält i närkamperna och tog med sig pucken i offensiv zon flera gånger. Var pigg på att ta avslut också, men behöver kanske värdera lägena lite bättre och inte skjuta så mycket i täck.

4 stjärnor: Scott Hector

Storformen håller i sig. VH-målvakten gjorde några fantastiska parader, inte minst i slutet av den andra perioden. Släppte bara en puck bakom sig och visade att han inte tänker släppa ifrån sig förstaspaden i första taget.

3 stjärnor: Carl Sjöberg

Verkade trivas ypperligt med sina nya kedjekamrater Christoffer Törngren och Jakob Heljemo. Sjöberg slet stenhårt i premiären och var mycket bra. Fick även priset som bästa bortaspelare.

2 stjärnor: Christoffer Törngren

Första matchen sen i mars, comeback i VH efter 13 säsonger på vift – och ganska stort tryck på sig. Trots detta så visade den förre SHL-spelaren klass. Hans andra byte i matchen var gigantiskt då han bjöd tre på fantastiska passningar. Och så blev han matchvinnare också med sitt 2–1-mål. 

1 stjärna: Pelle Ström

Erfaren till tusen, vilket han också visade. Spred ett stort lugn till hela laget då han höll i pucken den där extra sekunden som är så viktig. Jobbar stenhårt för laget i varje byte. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!