Virserum vann borta mot Svala i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy.

IBK Svala förlorade mot Virserums SGF

Innebandy2024-01-12 21:26

Matchen på fredagen slutade 7-9 (1-3, 3-4, 3-2).

I första perioden var det Virserum som var starkast. Laget vann perioden med 1-3.

Även i andra perioden var det Virserum som var starkast. Laget vann perioden med 3-4 och ställningen efter två perioder var 4-7.

Virserum gjorde dock två snabba mål i tredje perioden och gick från 5-7 till 5-9, målen av Edvin Emanuelsson och Alexander Idemark, och punkterade matchen.

Pontus Nilsson och Anton Lingefelt reducerade förvisso, men närmare än 7-9 kom inte Svala. Virserum tog därmed en stabil seger.

Virserums Alexander Idemark stod för fem poäng, varav tre mål. Anton Lingefelt gjorde två mål och totalt tre poäng för Svala.

Svala har fem förluster och 26-47 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Virserum har två vinster och tre förluster och 32-37 i målskillnad.

Resultatet innebär att Svala ligger kvar på nionde och sista plats och Virserum på åttonde plats i tabellen.

Svala tar sig an Nässjö B i nästa match borta söndag 21 januari 13.30. Virserum möter Bodafors hemma fredag 19 januari 19.30.