Spektakulärt mål av Alm när LIBK tappade

Jesper Alm svarade för ett spektakulärt mål när Linköping mötte Dalen hemma. Det betydde 3–3 i matchen som Linköping förlorade med 7–6 efter straffar.

Jesper Alm gjorde 3-3 för Linköping mot Dalen med ett zorromål.

Innebandy2021-12-27 21:20

Jesper Alm lärde sig tidigt att behärska den så kallade zorrofinten. Han gjorde många mål för Vimmerby som yngre och använde även vapnet en del i början av sin bana i Linköping och SSL. I måndags mötte Linköping Dalen hemma och var i underläge med 3–2 efter två perioder.

Fem minuter in i tredje fick Linköping ett frislag framför mål och då plockade Jesper Alm fram zorrofinten. Hans avslut ställde landslagsmeriterade målvakten Måns Parsjö-Tegnér i Dalens mål och 3–3 var ett faktum. Linköping hade 6–3 sedan, men tappade och föll med 7–6 efter straffar.

Jesper Alm bjöd på många zorromål när han slog igenom som ung i Vimmerby.