Vimmerby B vann efter Jonas Fribergs dubbel

Det blev Vimmerby B som gick segrande ur mötet med Gnosjö i division 3 Småland norra herr i innebandy på hemmaplan, med 7-4 (2-1, 1-1, 4-2).

Vimmerby IBK B vann mot Gnosjö IBK

Innebandy2023-12-16 18:40

- Vi gör en bra match. Tappar lite i slutet av tredje men visar en härlig moral och vinner rättvist, kommenterade Vimmerby B:s tränare Jonas Friberg efter matchen.

Vimmerby B startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Hugo Samuelsson och Otto Johansson innan Gnosjö svarade och gjorde 2-1 genom Eric Carlsson. Andra perioden slutade 1-1 och ställningen efter två perioder var 3-2.

Vimmerby B vann också tredje perioden 4-2 och ställningen efter tre perioder var 7-4.

Eric Carlsson gjorde tre mål för Gnosjö. Axel Gustafsson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål för Vimmerby B.

Vimmerby B har två segrar och tre förluster och 33-37 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Gnosjö har tre vinster och två förluster och 33-28 i målskillnad.

Vimmerby B ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Gnosjö är på tredje plats.

Vimmerby B tar sig an Forserum i nästa match borta lördag 13 januari 14.00.