Vimmerby B utklassade Aneby SK på hemmaplan

Vimmerby B dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Aneby SK i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy med hela 14-6 (6-1, 2-1, 6-4).

Vimmerby IBK B vann mot Aneby SK

Vimmerby IBK B vann mot Aneby SK

Foto: Montage

Innebandy2023-03-19 15:06

Vimmerby B:s tränare Ricky Gustavsson kommenterade matchen:

- Det var inte något snack om saken, vi är bättre än dem från minut ett. Men vi behöver bli bättre på värderingsspelet nu när vi går in i kvalet.

I första perioden var det Vimmerby B som var starkast. Laget vann perioden med hela 6-1.

Även i andra perioden var det Vimmerby B som var starkast. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 8-2.

Vimmerby B vann också tredje perioden 6-4 och matchen med hela 14-6.

Vimmerby B:s Vilgot Kronstrand stod för tre mål och tre assists, Viktor Nilsson gjorde ett mål och tre målgivande passningar, Hugo Samuelsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till två mål, Theodor Djurstedt gjorde tre mål och spelade dessutom fram till ett mål, Jonas Friberg gjorde tre mål och Axel Gustafsson gjorde ett mål och två målgivande passningar.

Vimmerby B har en stark form med fem segrar och 70-21 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Aneby SK har två vinster, en oavgjord och två förluster och 36-35 i målskillnad.

Det här betyder att Vimmerby B slutar på andra plats, och Aneby SK på sjätte plats. Vimmerby B är därmed klart för division 3.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!