Unga talanger i internationella matcher

Tre unga innebandytalanger frÄn trakten har blivit uttagna att spela en cup med internationellt motstÄnd i Uppsala i helgen mot lag frÄn Finland och Tjeckien.

Elliot Kronstrand, 14, ska till Uppsala och spela internationella matcher i helgen.

Elliot Kronstrand, 14, ska till Uppsala och spela internationella matcher i helgen.

Foto: Magnus Strömsten

Innebandy2018-07-25 14:41

Elliot Kronstrand och Tess Fridh frÄn Vimmerby samt Noa Karlsson frÄn VÀstervik Àr spelarna som ska till Uppsala i helgen och mÀta sina krafter mot internationellt motstÄnd. Tidigare under sommaren har de tillsammans med 200 andra ungdomar i respektive Älderskull varit pÄ lÀger som arrangeras av Selected Player. Ett talangutvecklingskoncept som trefaldige vÀrldsmÀstaren i innebandy Jonathan Kronstrand ligger bakom. LÀgren Àr till för spelare som brinner för sin idrott och vill fÄ högkvalitativ individuell trÀning som ger snabb utveckling.

De tre lokala spelarna utmÀrkte sig under det lÀger som hölls tidigare i sommar och Àr bland de 30 som tagits ut för att möta lag med spelare frÄn Schweiz och Finland som gÄtt samma vÀg i sina hemlÀnder.

– Det ska bli kul att fĂ„ Ă„ka till Uppsala i helgen och möta lag frĂ„n andra lĂ€nder. Varje land har tvĂ„ lag sĂ„ det blir mĂ„nga matcher mot bra motstĂ„nd, sĂ€ger Elliot Kronstrand som Ă€r 14 Ă„r och spelar i Vimmerby IBK till vardags.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!